NAŠE USLUGE

Merna i laboratorijska oprema

Širok asortiman merne i laboratorijske opreme: referentni i precizni termometri, ubodni, kontaktni i beskontaktni (IC), termo-higrometri, data loggeri, vlagomeri,  anemometri, manometri, razni detektori , bukomeri, luxmetri, multi-funkcionalni aparati, analizatori teksture hrane (tenderometri), veliki izbor pipeta, nastavaka i dispenzera, analitičke, precizne i školske vage, ručni i stoni pH-metri, konduktometri, oksimetri, destilatori, centrifuge, sterilizatori itd.

Online shop

Online shop je savršen način kako možete brzo i efikasno pretražiti našu ponudu i poručiti tražene proizvode. Isporuku poručenih proizvoda vršimo jednom nedeljno brzom poštom.

Laboratorija za etaloniranje

Laboratorija za etaloniranje Instrumenti MB započela je sa svojim radom u aprilu 2020. godine. Akreditovani smo od strane Akreditacionog tela Srbije pod brojem 02-075 za etaloniranje sva merila temperature i merila relativne vlažnosti. Pogledajte naš sertifikat i obim akreditacije, a zahtev za etaloniranje možete da preuzmete sa našeg sajta.

Instrumenti MB

se bavi veleprodajom, etaloniranjem, održavanjem i servisom laboratorijske i merne opreme i potrošnim materijalom renomiranih svetskih proizvođača.
Naš cilj je da obezbedimo visok nivo usluga i podršku našim korisnicima kroz dugogodišnju i uspešnu saradnju.

[parallax-scroll id="212"]
caret-downcaret-upcaret-leftcaret-right